UA RU
Кошик
Україна, м. Полтава
вул. Половки, 66б
Головна БлогЯк підібрати АКБ для мотоцикла, мопеда, скутера.

Як підібрати АКБ для мотоцикла, мопеда, скутера.

При виборі акумулятора для мотоцикла потрібно враховувати кілька факторів:

Тип акумулятора: в залежності від типу акумулятора (AGM, гелевий, кислотний) можуть змінюватись характеристики та ціна.

Місткість: це показник, який визначає кількість енергії, яку може зберегти акумулятор. Чим більше ємність, тим більше часу можна використовувати акумулятор до його розрядження. Місткість вибирається в залежності від потужності мотоцикла та кількості споживаної енергії.

Напруга: більшість мотоциклів працюють на напрузі 12 Вольт, але деякі моделі можуть вимагати інших напруг. Перевірте специфікації мотоцикла, щоб переконатися, що вибраний акумулятор має правильну напругу.

Розмір: акумулятор повинен відповідати розмірам відсіку батареї на мотоциклі. Перевірте розмір батареї та виберіть акумулятор відповідного розміру.

Температура: якщо мотоцикл експлуатується за низьких температур, необхідно вибирати акумулятор, який здатний працювати в таких умовах.

Продуктивність: при виборі акумулятора також необхідно враховувати продуктивність та рейтинги. Хороший акумулятор повинен мати високий рейтинг пускового струму та здатність підтримувати стабільний струм зарядки завдяки якості виготовлення пластин та інших інженерних рішень.

В цілому, при виборі акумулятора для мотоцикла необхідно враховувати характеристики самого мотоцикла, а також умови експлуатації, щоб вибрати відповідний акумулятор, який буде надійним та довговічним. Також необхідно враховувати бренд та якість виробника, щоб отримати максимальну надійність та тривалий термін служби акумулятора.

Зверніться до нас за контактним телефоном і наші фахівці допоможе визначитися з необхідним Вам варіантом.